verbouw heidelaan- oranjewoud

De opdrachtgeefster heeft echt haar oog laten vallen op een prachtig plekje in Oranjewoud en wilde van dit bestaande, maar zeer gedateerde pand iets eigens maken.  We pakken eerst binnen aan. Bekijk de plattegrond maar eens goed om te zien, dat de indeling volledig anders wordt.   Een project met rigoureuze niet alledaagse keuzes.

En dit mag gezegd worden:  alle respect voor de opdrachtgeefster!  Ze gooit namelijk letterlijk het roer om in eigen land.   Vanuit hartje Amsterdam verhuizen naar Friesland. Vanuit een appartement naar een woning met heel veel tuin.  Vanuit nieuw naar oud. (waar wij natuurlijk weer nieuw van maken)  

Wij stellen het erg op prijs dat zij het vertrouwen in ons heeft geschonken om haar nieuwe plek te creëren. 

 

Toen we begonnen lag er in de eerste week in januari wat lekkers klaar.  Dank je wel!  De opdrachtgeefster heeft met de sloopwerkzaamheden enorm veel gedaan tijdens de kerstvakantie.  Het is echt eerst een kale vieze bende. Zo fijn als dan het schuimbeton er weer in kan.   De kou en de sneeuw speelde ons hier ook parten.  Geen pretje om in deze kou in de blubber te staan. En dan ook nog extra werk omdat tijdens het lossen van materiaal de vrachtauto vast komt te zitten...

In week 15 hebben wij de woning opgeleverd, opdrachtgeefster en Constructabouw zijn beide erg tevreden met het mooie resultaat!