Een nieuw jaar. 2019!

Allereerst wens ik iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.  2019 alweer.  Het 14e jaar dat Constructabouw weer fris aan een nieuw jaar begint en de planning concreet maakt tot aan de bouwvakvakantie.  De vaste gegevens in de jaarplanning zijn toch altijd de bouwvak en de kerstvakantie.   Deze planning ziet er totaal anders uit, dan in de crisistijd.  Ik kan me nog herinneren dat ik in de zomervakantie dan soms op mijn campingstoeltje zat en zorgelijk dacht: na de vakantie hebben we nog 4 weken genoeg werk voor de hele club, maar dan droogt het op.  Die stress hebben we gelukkig nu niet. We hebben een goed gevulde planning met mooie projecten in het vooruitzicht.  Nu de zorgen of we genoeg mensen hebben en of we onze opdrachtgevers wel op tijd kunnen bedienen.   Maar eerlijk? Deze zorgen heb ik liever dan een lege planning.  We gaan er weer fris en fruitig tegen aan met zijn allen!   Vanmorgen eerst een koffie met een krentenbol en elkaar gelukkig nieuwjaar gewenst.  Nu is iedereen weer uitgevlogen naar zijn project of klus.  Bij ons op kantoor staan de eerste afspraken voor vandaag alweer ingepland en er ligt genoeg post en administratie op het bureau.  Mijn goede voornemens?   Tijd nemen voor een kop koffie en water drinken.   Werken aan de balans werk en ontspanning.  Dat ging best goed hoor in 2018.  Maar het blijft iets waar ik aan moet denken.   Maar nu eerst maar eens even prioriteiten stellen hier op kantoor.   Best wel weer lekker:  "aan het werk".