De Sinterklaasweek

De sint heeft op 5 december op de kantinetafel een sinterklaaspresentje achtergelaten. Een stuk speculaas en een banketstaaf gaat er altijd in bij de mannen,  dus die nemen dit graag mee naar huis.  

Zelfs op Vlieland waren Sint en Piet bij de jongens geweest.  De opdrachtgevers van dit project hadden Sint getipt en voor allen was een chocoladeletter met een gedicht langs gebracht.  Wat attent van die Sint.  Voor de Constructajongens, maar ook voor de metselaars, de stucadoors en de installateurs.  Allemaal een letter!   Leuk!

Het weer zat deze week niet mee.  Veel regen en wind en het is in deze tijd met die korte dagen al zo afzien.  Maar goed: toch is er weer heel veel gedaan en in de betreffende onderhanden projecten zijn van de uitgevoerde werkzaamheden weer een aantal foto's toegevoegd.   

Voor Gerard begon de donderdagochtend wat anders dan anders, want hij had pech onderweg.  Stond om 6.10 uur in de ochtend langs de weg.   Hij was onderweg naar Ermelo, maar stond gelukkig nog dicht bij Heerenveen.  Dus Jan in actie en een bussenruil gedaan en Gerard en Joost wat later naar Ermelo.  Het lost zich altijd weer op.