Bouwbedrijf, aannemer Heerenveen: Constructabouw
Aangesloten bij Bouwgarant Aangesloten bij Bouwend Nederland

Utiliteitsbouw in Grou

Utiliteitsbouw in Grou

Ook op het gebied van utiliteitsbouw is Constructabouw de juiste partij. Wij geven u graag een indruk voor utiliteitsbouw in uw vestigingsgebied Grou. Constructabouw schakelt u in vanaf het eerste idee tot en met de uiteindelijke bouw en onderhoud.

U hebt plannen voor utiliteitsbouw in uw vestigingsgebied Grou?

Met name de utiliteitsbouw vraagt om een heel goed overleg tussen aannemer en onderaannemer. Constructabouw kiest haar onderaannemers met zorg uit en in de loop van de afgelopen jaren van het bestaan van het bedrijf zijn alleen de voor ons meest geschikte en vakkundige onderaannemers overgebleven.

Vakkundig personeel voor utiliteitsbouw

Zaken doen is veelal een kwestie van vertrouwen en afspraken nakomen en dan is het erg belangrijk om te kunnen bouwen op een selectie van vertrouwde onderaannemers voor utiliteitsbouw in Grou. Ons vakkundig personeel kan op tijd ingrijpen indien de verhoudingen verstoord dreigen te worden en ze zijn goed in staat om de kwaliteit van het werk van de onderaannemer te beoordelen voor utiliteitsbouw.

Een greep uit onze utiliteitsbouw projecten

Hieronder een aantal uiteenlopende projecten door Constructabouw gerealiseerd:

Automobielbedrijf Sneek

Turnkey project: realisatie van een automobielbedrijf in Sneek in opdracht van Hylkema Vastgoed. Zowel buiten als binnen is het pand afgewerkt met hoogwaardige materialen en het heeft een luxe uitstraling.

Distributiecentrum Heerenveen

Nieuwbouw distributiecentrum 4000m2 met kantorengebouw van 3 verdiepingen voor Portena Transport Logistiek te Heerenveen

Nieuwbouw bedrijfspand Hyundai Citroën garage Sneek

In mei 2011 opnieuw een automobielbedrijf te Sneek opgeleverd. Voor de opdrachtgever(s) Siton-Suzenaar (Hyundai-garage) en Dijkstra Citroën (Citroën garage) een dubbel automobielbedrijf, showroom met kantoren en werkplaats gerealiseerd.

Een goede indruk gekregen van onze mogelijkheden voor utiliteitsbouw? Constructabouw komt graag eens bij u op bezoek voor een oriënterend gesprek. U kunt hier rechts uw naam en telefoonnummer achterlaten, we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Meer over ons? Lees meer over Bouwbedrijf Constructabouw