Bouwbedrijf, aannemer Heerenveen: Constructabouw
Aangesloten bij Bouwgarant Aangesloten bij Bouwend Nederland

Sleutelklaar opleveren

Constructabouw levert uw woning sleutelklaar op!

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf waar uw woning sleutelklaar wordt opgeleverd? Dan kan constructabouw u van dienst zijn.

Wat is sleutelklaar opleveren?

Sleutelklaar opleveren wil zeggen dat uw nieuwe woning helemaal af is en u niets meer hoeft te doen. U kunt gelijk genieten van uw nieuwe woning!

Wij leveren uw huis sleutelklaar op!

Van het begin tot het eind is constructabouw betrokken bij de bouw van uw huis. Dit om te waarborgen dat uw huis naar alle tevredenheid wordt opgeleverd. Pas als u tevreden bent zullen wij uw woning sleutelklaar opleveren.

Sleutelklaar opleveren is ons vak

Wanneer u helemaal tevreden bent zijn wij dat ook. Sleutelklaar opleveren is ons vak en met onze ervaring en kennis kunnen wij u verzekeren dat uw huis naar al uw wensen zal voldoen!

Op ons advies kunt u rekenen

Constructabouw geeft u advies op maat. De communicatie met u als klant verloopt persoonlijk en concreet. Zo weet u precies waar u aan toe bent als het gaat over kwaliteit, afspraken, prijs en planning van uw nieuwbouwhuis Op ons advies kunt u rekenen.

! Foto’s !

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek.

Ik wil weten wat constructabouw voor mijn kan betekenen en ik wil meer weten over sleutelklaar opleveren. Ik vraag vrijblijvend een gesprek aan.

! Formulier !