Bouwbedrijf, aannemer Heerenveen: Constructabouw
Aangesloten bij Bouwgarant Aangesloten bij Bouwend Nederland

Renovatie in Grou

Renovatie aan uw woning in Grou?

Snel en vakkundig uw woning laten renoveren in Grou. U wilt vooraf natuurlijk weten welke kosten er zijn. Constructabouw legt het u graag uit. Het aanbrengen of vervangen van o.a.gevelbekleding, dakgoten, deuren en kozijnen. Het renoveren van uw woning in Grou vraagt om een goed plan.

Voordelen van een renovatie

Tegenwoordig zijn we prima in staat om met de hulp van een architect oude woningen nieuw leven in te blazen. Hierdoor kunnen prachtige woningen gerealiseerd worden die met een nieuwbouwwoning onmogelijk te evenaren zijn.

  • Profiteer bij een renovatie van een verlaagd btw tarief (de woningen dient ten minste vijf jaar oud te zijn)
  • Bij renovatie betaalt men aan de eindstreep gemiddeld een stuk minder
  • Veelal ontvangt men er een tuin bij die al aardig opgeschoten is

Een renovatie vraagt om een goed plan

Eem renovatie vergt vaak specifieke deskundigheid. Wat zijn uw voordelen met het verlaagd btw tarief in Grou? Waar u rekening mee moet houden bespreken wij graag met u. Constructabouw werkt met een stappenplan. Uw wensen, eisen en mogelijkheden worden uitgebreid doorgesproken. Lees meer over het Constructabouw stappenplan

Vereniging van bouw- en infrabedrijven: Bouwend NederlandBouwgarant

Goed van start met de renovatie van uw woning in Grou

U wilt graag zo goed mogelijk van start gaan met de renovatie van uw woning in Grou. Een verhelderend gesprek en duidelijke afspraken zijn de eerste start.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in Grou? Constructabouw komt graag eens bij u op bezoek in Grou voor een ori├źnterend gesprek.

Neem contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor u in Grou.