Bouwbedrijf, aannemer Heerenveen: Constructabouw
Aangesloten bij Bouwgarant Aangesloten bij Bouwend Nederland

en jij één van de

ALL-ROUND TIMMERLIEDEN

die wij zoeken om ons team te versterken?

De bouwers met de 3 C’s zijn op zoek naar gemotiveerde mensen met een afgeronde opleiding voortgezette timmerkracht. Uiteraard verwachten we dat je betrouwbaar, punctueel, vakbekwaam en flexibel bent. Wanneer je in Heerenveen, Joure of direct omgeving woont is dat zeker een pré. Wij bieden een leuke en afwisselende baan met gemotiveerde collega’s en een passend salaris.

Richt je (schriftelijke) sollicitatie aan: martha@constructabouw.nl  t..a.v. M. Smit   (of bel 0513 640222) 

 

Voor de familie Terpstra gaat Constructabouw een nieuwe woning bouwen in het plan Wyldehoarne te Joure.

Wij hebben vandaag de vergunningsverlening van de Gemeente de Fryske Marren in onze mailbox ontvangen, dus we kunnen het e.e.a. definitief gaan inplannen!  
IMG_6009

 

 

 

Contractondertekening ten kantore van Constructabouw ( april 2017)

 

Heeft u een bouwkavel en wilt u uw eigen woning laten bouwen?

Wanneer u een nieuwbouwkavel in de Gemeente Heerenveen, Gemeente de Fryske Marren en/of andere Friese Gemeentes krijgt toegewezen, dan denken wij graag vanaf dat moment met u mee! Wij kunnen u verder helpen bij het ontwerp, vergunningen en de realisatie van uw nieuwbouw woning.   Vraag Constructabouw naar de mogelijkheden.  Wij hebben alle vakkennis in huis en kunnen samen met u deze woonwens realiseren. 

project-afbeeldingIMG_1172IMG_0811

Klik op de onderstaande link voor het complete interview en klik op blader online door de Zakenvisie!

zakenvisie_73

 

naar https://issuu.com/vdlp/docs/zv_73_web/20

 

 

zie bladzijde 21 en 22 van het blad.

 

De 3 C’s?      De 3 peilers van Constructabouw

Creatief … Constructabouw denkt met u mee en creëert moderne, speelse oplossingen. We komen met ideeën waar u enthousiast van wordt.

Concreet … bij Constructabouw weet u echt waar u aan toe bent. Niet alleen over de kwaliteit, maar ook over goede afspraken, prijs en planning. Een duidelijk verhaal vanaf het offertetraject tot en met de oplevering.

Constructief … Constructabouw komt met gedegen bouwkundige oplossingen. Wij staan voor onze uitstekende kwaliteit.

“Met name dat Concrete ontbreekt nog weleens in de bouwwereld. Althans zo ervoer ik dat zelf in het verleden. Aannemers zijn gauw geneigd om aan een klant te zeggen:  “daar komen wij wel uit”.  Nou: niet dus!  Maak goede duidelijke afspraken.  Je kunt beter voordat het bouwproject start alles goed doorspreken.  Niet alleen over de uitvoering, maar ook over de kosten die daarmee gemoeid zijn.  Het bouwen moeten een feestje zijn. Zonder verrassingsnota’s achteraf.  Vraag bij Constructabouw hoe wij dat aanpakken”  (Martha Smit)

IMG_4350[1]

Wij zijn er trots op, om te kunnen melden dat wij per oktober 2014 erkend leerbedrijf zijn. Jonge mensen met passie voor vak, kunnen bij Constructabouw een goede leerschool verwachten.

Constructabouw is deelnemer van de stichting BouwGarant. Dit houdt in dat u bij Constructabouw verzekerd bent van een bouwproject dat ten alle tijde positief zal worden opgeleverd.

Het BouwGarant keurmerk is opgericht om particulieren meer zekerheden en vertrouwen te bieden bij het inschakelen van een aannemer. Door middel van strenge Stichting Bouwgarant logorichtlijnen bent u als particulier verzekerd van kwaliteit.

Wij zijn dan ook trots onderdeel te mogen zijn van de stichting BouwGarant. Op deze manier werken wij onder een kwaliteitslabel dat goedgekeurd is door het Ministerie van Economische Zaken.

Lees meer over BouwGarant.

 

 

 

Constructabouw, groei tegen de verwachtingen in

Bijna 12 jaar geleden startte Martha Smit het bedrijf Constructabouw. Als vrouw in de bouw nam ze een ongebruikelijke stap. Het bleek een goede stap. Constructabouw doet uitstekend mee in de markt en heeft de afgelopen jaren haar sporen verdiend.

Na veel werkervaring te hebben opgebouwd in de bouw, besloot Martha Smit in 2005 haar eigen bouwbedrijf te starten. Ze was ervan overtuigd dat het anders kon, beter kon. Martha licht toe. “De bouw was zeven jaar geleden ook al een harde, ondoorzichtige markt. Naar mijn gevoel kon het creatiever en vooral duidelijker op het gebied van communicatie. Ik wou het op mijn manier doen en startte, ondanks de slechte berichten in de bouw, Constructabouw. Met een goed bouwteam om me heen durfde ik die stap wel te nemen. Het pakte goed uit al snel kregen we enkele opdrachten en dat bleef alleen maar groeien. Het is heel hard werken in deze recessietijd, maar door ons onderscheidend vermogen weet de klant ons toch te vinden. Na zeven jaar staat ons bedrijf als een huis.”

Creactief, concreet en constructief

Constructabouw staat op drie peilers: creatief, concreet en constructief. Het meedenken met de klant, een duidelijke communicatie met de klant en de basis bieden van gedegen bouwkundige oplossingen. Een vrouw aan het roer van een bouwbedrijf. Het komt niet vaak voor. Martha Smit lacht: “Men vindt het vaak bijzonder, maar ik zelf en mijn omgeving kijken er niet meer vreemd van op.: Een vrouwelijke aanpak spreekt veel mensen aan. Martha heeft het dan ook nooit als nadeel ervaren dat ze vrouw is. “Klanten reageren zeer positief en ik moet eerlijk zeggen dat ik veel steun en respect heb van mensen uit de bouwwereld. Zo’n vrouwelijke blik in de bouw werkt vernieuwend”. Zo blijkt, Constructabouw heeft in 10  jaar een mooie plek in de markt veroverd. Op naar het 15-jarig bestaan.

 

Constructabouw heeft in samenwerking met Meander Architectuur nieuwe starterswoningen ontwikkeld.

Als dé aannemer van Heerenveen, Joure en omstreken heeft Constructabouw samen met Meander Architectuur nieuwe starterswoningen ontwikkeld. Doordat de doorstroming op de markt stagneert is dit erg belangrijk. Voor beginnende kopers is het tegenwoordig lastig om een geschikt huis te vinden,

De voordelen van een starterswoning van Constructabouw

Daarnaast heeft een nieuwbouw starterswoning van Constructabouw nog vele voordelen. Lees meer informatie over starterswoningen.

Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat wij u verder kunnen helpen.

Nieuwe Starterswoning 2 onder 1kap-woning-begane-grond-en-aanzichtenNieuwe Starterswoning 2 onder 1 kap-woning-verdieping-en-aanzichten