Bouwbedrijf, aannemer Heerenveen: Constructabouw
Aangesloten bij Bouwgarant Aangesloten bij Bouwend Nederland

Nieuwbouw in Drachten

Laat uw eigen droomhuis bouwen in Drachten

U hebt plannen om uw eigen huis te laten bouwen in Drachten. Vakkundig met een goed plan. U wilt vooraf natuurlijk weten welke mogelijkheden er zijn voor nieuwbouw in Drachten. Constructabouw legt het u graag uit.

Uw nieuwbouw woning naar wens in Drachten

Constructabouw biedt kwaliteit nieuwbouw woningen in Drachten en omstreken tegen een aantrekkelijke prijs. Van uw wens tot aan de sleuteloverdracht van uw nieuwbouw woning in Drachten kunnen wij u tot dienst zijn.

Een nieuwbouw woning vraagt om een goed plan

Het laten bouwen van een nieuwbouw woning vergt specifieke deskundigheid. Waar u rekening mee moet houden bespreken wij graag met u.

Bouwgarant

Goed van start met uw nieuwbouw woning in Drachten

U wilt graag zo goed mogelijk van start gaan met de bouw van uw nieuwbouw woning in Drachten. Een verhelderend gesprek en duidelijk afspraken zijn de eerste start.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor nieuwbouw in Drachten? Constructabouw komt graag eens bij u op bezoek in Drachten voor een ori├źnterend gesprek.

Neem contact op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die Constructabouw u kan bieden voor uw nieuwbouw in Drachten.