Bouwbedrijf, aannemer Heerenveen: Constructabouw
Aangesloten bij Bouwgarant Aangesloten bij Bouwend Nederland

BouwGarant aannemer: Constructabouw

Verzekerd van een gediplomeerde BouwGarant aannemer

Wanneer u uw huis laat verbouwen wilt u natuurlijk graag zekerheid over allerlei zaken, de belangrijkste is misschien wel de aannemer. Dat is waar BouwGarant zich sterk voor maakt. Stichting BouwGarant verzekerd u dat de aannemer alle juiste diploma’s in bezit heeft en zich aan de gemaakte afspraken houdt.

Hiervoor is een garantieproduct ontwikkeld dat de ‘verBOUWgarantie’ heet. Inmiddels is dit garantieproduct uitgegroeid tot een waardig kwaliteitslabel met daarin opgenomen een aantal labelvereisten op het gebied van kwaliteit. Een aantal vereisten voor een BouwGarant aannemer zijn:

  • Het bedrijf hanteert de juiste werkwijze
  • Periodieke onafhankelijke kwaliteitscontrole
  • Het bedrijf is in bezit van de juiste verzekeringen
  • Aansluiting bij de KVK en bedrijfsvereniging

Constructabouw nu ook een bouwgarant aannemer

Ook Constructabouw is aangesloten bij BouwGarant, dit biedt u vele voordelen waaronder zekerheid en kwaliteit maar ook verzekeringstechnisch gezien.

Geschillencommissie

Daarnaast is er sinds 2010 een Geschillencommissie Verbouwing opgericht door stichting BouwGarant in samenwerking met de vereniging eigen huis en de consumentenbond. Deze commissie is een extra dienst, bedoeld om geschillen tussen particulieren en bouwbedrijven tot een goed eind te brengen.

Kijk voor meer informatie over BouwGarant op: BouwGarant in het kort of lees meer over Constructabouw.

Stichting Bouwgarant